Post

Cea mai mica femeie din lume are 18 ani ,Poze aici !

Desi ar putea fi confundata cu usurinta cu o fetita de 2-3 ani, indianca Jyoti Amge si-a serbat acum cateva zile cea de-a 19-a aniversare. Ea sufera de o forma de nanism numita achondroplastie, care afecteaza extremitatile corporale, impiedicandu-le sa se dezvolte.Nascuta la 16 decembrie 1993, Jyoti a fost declarata anul trecut "cea mai mica femeie din lume", record omologat si de Cartea Recordurilor. Inainte de ea, cea mai scunda femeie din lume fusese sud-american Madge Bester, care masura 65 de centimentri in inaltime.

Forma de nanism de care sufera Jyoti este una rara, ea afectand unul la 25.000 de copii.Jyoti este o tanara foarte optimista, insa, si se bucura de notorietatea pe care i-a adus-o statura ei foarte mica. Anul acesta ea a participat in India la reality show-ul "Bigg Boss", un fel de "Big Brother", in care concurentii trebuie sa locuiasca impreuna intr-o casa.In rest, adolescenta are o viata cat se poate de normala: ii place sa asculte muzica, sa urmareasca filme si merge la liceu in orasul ei natal, Nagpur."Cand s-a nascut Jyoti, parea normala', a declarat mama ei, Ranjana, publicatiei "Sunday Mirror". "Am aflat despre boala boala ei cand avea 5 ani. Am consulatat un specialist care ne-a spus ca va ramane la inaltimea asta totata viata ei. Jyoti este micuta, dar draguta si o iubim foarte mult."

Pe viitor, micuta adolescenta spune ca isi doreste sa lucreze intr-un oras mare ca Mumbai, sa joace in filme si sa calatoreasca in Anglia si America.Citeste toata stirea aici !

vai ! vai!
nu-mi place!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ce dinti
imi spune cineva daca aceasta aaaa ceofii
sa dus vreodata la dentist????????????

Like ,daca iti place blogul !Statistici

eXTReMe Tracker