Post

Simona Gherghe, GAFA URIASA, la tv! Nu stia ca microfonul este pornit: "Cine este, mai, penibila asta?"

Ana Vaida, alias Sharon Stone de România, a intrat fără să vrea în ditamai gafa.

Protagonistă a unui material dintr-o emisiune a Antenei 1, Ana a avut parte de o caracterizare... neaşteptată.

După ce a prezentat materialul cu Sharon Stone de România, Simona Gherghe a făcut o remarcă pe care a auzit-o o ţară întreagă. Prezentatoarea nu a ştiut că microfonul ei e pornit şi a comentat: "Cine este, măi, penibila asta?".

"Prejudiciul de imagine care mi s-a adus astazi are un caracter cert, actual şi nu a fost reparat. Faptul că in urma publicarii acestei stiri,si mediatizarea ei în mediul online este de natură să ma prejudicieze, având în vedere că o simplă accesare a unui motor de căutare (de către potenţiali angajatori,prieteni,etc) face trimitere către această publicaţie defăimătoare. Afectarea imaginii mele este cu atât mai gravă cu cât subsemnata am în vedere îmbrăţişarea unei cariere ce presupune expunere publică şi prin situatia săvârşită de către prezentatoare a cauzat expunerea mea oprobiului public si in acest sens astept scuzele de rigoare ce se impun din partea celor vinovati", a scris Ana, supărată pe Facebook.

"Sunt înmărmurită, aştept scuze publice", a adăugat ea pentru CANCAN.ro.



Poze aici !
Sursa : Ph-online.ro

sincer....respectiva ana ....nu seamana deloc cu sharon stone....si plus chiar e o penibila...sa ai un rol in televiziune numai ca sa desfaci picioarele....sincer esti de rasul lumii...si mai speri si la cariera :)))))...nu doar penibila...penala...puscata...:))))

Like ,daca iti place blogul !



Statistici

eXTReMe Tracker